Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Mourinho prøver at lokke Neymar til Man. Utd.

Nyheder - 25. februar 2017




José Mourinho er meget glad for Neymar og ønsker ifølge Sport at hente ham til Manchester United. Mediet skriver, at den portugisiske træner for et par uger siden ringede til Neymar for at overtale ham til et skifte. Ligesom mange trænere gør det, så ringer Mourinho til de spillere, han ønsker, for at forklare, hvordan et skifte vil påvirke dem positivt.



Her skulle Mourinho have fortalt Neymar hvad et skifte til Manchester United kan gøre for hans karriere, hvad den fremadrettede plan er og hvilken rolle han får i klubben. Umiddelbart skulle der ikke være bekymring for at Neymar skifter væk fra Camp Nou, men Manchester United har før vist, at de ikke er bange for at bruge penge.

Manchester United har spillet en fin omgang fodbold under Mourinho, men mangler fortsat noget til at tage dem skridtet videre. Lige nu befinder de sig på sjettepladsen i Premier League med 13 runder igen og for at tage det næste skridt, så mener Mourinho at Neymar er den ideelle spiller til det.



For fire måneder siden kom det frem, at Paris SG var klar til at smide 1,4 milliarder for at hente Neymar, så hvis Neymar skulle åbne op for et skifte, så kan Barcelona tjene en utrolig stor sum penge - men konkurrencen om brasilianerens underskrift bliver hård. Dog forlængede Neymar med Barcelona i sommeren 2016 og med det signal har klubben altså vist, at de ikke - rent økonomisk - har behov for at sælge ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Mourinho prøver at lokke Neymar til Man. Utd.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder