Verdens vildeste comeback: 0-4 til 6-5

Nyheder - 8. marts 2017

Barcelona satte PSG under et massivt pres og selvom udeholdet fik dig et udebanemål, så kom Barcelona tilbage og leverede miraklet med et mål af Sergi Roberto i femte minuts overtid til 6-1 og samlet 6-5.

Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Rakitic, Busquets, Iniesta, Rafinha, Messi, Suárez og Neymar

- 6-1 90+5' - Roberto

3' - MÅL!!
- DER ER MÅL! VANVITTIGT BARCA-PRESS FRA START! Rafinha smækker bolden indover, men den heades højt i luften, dumper ned i jorden og returen header Suárez bagud i mål. Den når lige over stregen før en franskmand sparker den væk, men Goalline-Technology viste, at den var inde. 1-0.

10'
- Et hjørnespark bliver clearet lige ud til Mascherano på kanten af feltet, som med venstrebenet forsøger flugteren, men den går forbi mål.

11'
- PSG appellerer kraftigt for et straffespark. Draxler forsøger et fladt indlæg, men bolden rammer Mascheranos arm. Dommeren afviser. Kort forinden appellerede Barcelona for straffespark - også afvist her.

13'
- Skandaledom. Suárez tager et træk, Rabiot kommer ind i duellen og fjerner Suárez. Frispark til PSG.

13'
- PSG får utrolig meget plads når de angriber, men indtil videre har Barca stået solidt.

14'
- Draxler gider ikke blive snydt af Messi. Skubber argentineren omkuld. Gult til Draxler og frispark til Barcelona i en god position.

15'
- Bolden sniger sig en meter over mål på Messis frisparksforsøg.

16'
- Så er det PSG der får frispark i en farlig position. Frispark af Busquets på Lucas.

17'
- Frisparket slynges indover, men Marquinhos dømmes korrekt offside. Piqué havde ellers clearet.

17'
- NEYMAR! Tæt på! Han trækker ind i banen og forsøger med et krøllet skud over mod det lange hjørne, men der er tale om ganske få centimeter fra at den går ind.

23'
- Unødvendigt af Piqué. Cavani har bolden med ryggen til målet - på sin egen banehalvdel. Og så vader Piqué ned i en tackling nærmest bagfra. Gult kort og frispark til gæsterne.

25'
- Rafinha igen! Han får driblet godt. Her nedlægges han i endnu en god position. Frispark til Barcelona.

27'
- Skandaledom igen! Neymar header bolden tilbage i banen, men Draxler trykker to hænder i ryggen på ham og vælter ham omkuld. End ikke et blik fra dommeren.

29'
- Neymar udfordrer konstant og kommer hele tiden frem til et eller andet. Her bliver han for 20. gang nedlagt og giver Barcelona et frispark.

31'
- Der er en grund til, at Rakitic ikke har været meget på bolden. Hans form er katastrofal. Her smider han en simpel bold væk og giver Lucas en gylden mulighed, men Ter Stegen redder.

33'
- Komplet elendigt af Rafinha. Han får pludselig masser af tid og plads til at slå et indlæg, og så sender han den direkte i hænderne på keeperen. Stor spildt mulighed.

34'
- Dommeren er på den igen! Meunier hiver Neymar ned med to hænder - intet frispark. Et minut senere; Duel om bolden, hvor begge går til den, frispark til Meunier.

35'
- Busquets får gult kort og misser den næste Champions League-kamp.

37'
- Rakitic igen. Han er slet ikke hvor han har været. Ødelægger en stor chance ved simpelthen ikke at ramme bolden i en aflevering.

40' - MÅL!!
- Ud af det blå er der mål! Neymar finder Iniesta med en god aflevering, han har dog set Suárez bag sig og lader bolden gå. Angriberen lægger den ned og vipper den ind i feltet til Iniesta. Marquinhos har dog fuld kontrol og dækker den udover baglinjen - tror han. Iniesta kommer ind foran og med hælen smækker han den indover, den rammer Kurzawa og går i mål til 2-0.

42'
- Piqué nedlægger Cavani og der er frispark. Cavani er helt oppe i det røde felt og vil have gult nummer to til Piqué - men uruguayaneren får selv gult. Dog frispark på Barcelonas banehalvdel til PSG.

43'
- Stærkt arbejde. Den cleares og Neymar dribler sig langt sidelinjen op til midtbanen, hvor han omringet af fem mand får givet indkast.

44'
- Skidt af Busquets. Han har 40 muligheder, men sender den lige i fødderne på en PSG-mand, som starter et kontrastød. Umtiti begår frispark på midten.

45'
- PSG har trukket tiden i flere situationer samt havde en spiller i græsset. Tre ekstra minutter tilføjes der.

45+4'
- Sidste chance i halvlegen. Neymar nedlægges og der er frispark, som svinges indover af Messi, men Marquinhos header væk og fløjten lyder.

49' - STRAFFESPARK
- Neymar nedlægges i feltet og der er straffespark! Dommeren dømmer det ikke først, selvom den var klokkeklar og han stod i en god position. Baglinjedommeren dømte den.

50' - MÅL!!
- Trapp går til den rigtige side, men Messis fart i skuddet gør udslaget - 3-0 til Barcelona!

52'
- KÆMPE PSG-CHANCE! Meunier snyder Neymar, som er nede og agere højreback. Backen smækker indlægget ind til Cavani, som i glidende stil sender bolden på stolpen.

54'
- Slutproduktet er bare ikke til stede i Rafinha. Han leverer altid gode ting, men formår ikke at få nok ud af det. Her erobrer han bolden i en farlig position, men smækker så bolden lige i handskerne på keeperen.

55'
- Stor chance! Messi sender Neymar ind i feltet, men han bliver presset bagfra og falder til jorden. Dommeren vinker afværgende.

59'
- Enriques taktik begynder så småt at blive rørt i defensiven uden en decideret højreback. Umtiti falder ind i centerforsvaret og Neymar kommer ned og agerer højreback. Her bliver han igen snydt og på indlægget giver Umtiti hjørnespark.

62' - MÅL!
- Så gik den ikke længere. PSG er kommet længere frem og Barcelona begår flere fejl. Et frispark, begået af Rakitic, smækkes indover hvor Kurzawa let kommer over Rakitic og header den ned til Cavani, som banker den ind til 3-1.

64'
- Puha. Tæt på 3-2. Neymar bliver snydt for et frispark og PSG slår kontra. Cavani er alene igennem med Ter Stegen, men tyskeren disker op med en forrygende redning.

65' - ind/-udskiftning
- Iniesta går ud. Arda Turan kommer ind.

66'
- STOR CHANCE TIL ARDA! Han kommer ind i feltet og skyder. Bolden går forbi keeperen, men bliver reddet på stregen af en markspiller.

67'
- Luis Suárez får gult kort for at prøve at filme sig til et straffespark. Fuldstændig korrekt dom. Dumt af angriberen, som ellers havde en skudmulighed.

74'
- Rafinha viser igen hvor langt væk slutproduktet er. Masser af tid til at slå et indlæg, men sender den direkte hen til en modstander.

76'
- Igen lader dommeren ikke spillet fortsætte. Rafinha nedlægges og Barcelona får frispark, men Busquets kører videre - dommeren stopper spillet.

76' - ind-/udskiftning
- Rafinha går ud. Sergi Roberto går ud.

84' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Gomes kommer ind.

85'
- Barcelona kan slet ikke komme igennem PSG's mur og mister den utroligt ofte. Her kommer Di Maria alene igennem med Ter Stegen i et kontrastød, men argentineren er for smart og vipper bolden over og forbi.

88' - MÅL!!
- Neymar får et frispark på kanten af feltet. Og denne gang tager han den selv. Han krøller den op i krydset til 4-1.

90' - STRAFFESPARK
- Suárez nedlægges af Marquinhos, som er sidste mand.

90+1' - MÅL!!
- Neymar tager det og scorer til 5-1.

90+3'
- Ustyrlig dommerkendelse! Suárez nedlægges på kanten af feltet, men dommeren dømmer det ikke.

90+4' - Frispark på kanten af feltet. Ter Stegen er med oppe. Barca presser hårdt for det sidste mål.

90+5' - MÅL!!
- DER ER MÅL! Sergi Roberto gør det til 6-1 og skaber miraklet! Neymar har bolden på kanten af feltet og truer med et skud, men vælger et vip ind i feltet, som opsøges af Sergi Roberto. Han smider sig og får prikket bolden i mål til fuldstændig vild jubel over alt på Camp Nou.

Slut - Paris SG når ikke at etablere et angreb før dommeren blæser i fløjten. Barcelona har leveret miraklet - aldrig nogensinde har et hold formået at gå videre efter 4-0 i første kamp! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder