Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Roberto: Jeg ved ikke hvordan jeg scorede

Nyheder - 9. marts 2017




Sergi Roberto var, som resten af Barcas spillere, mest i ekstase, efter at have scoret det mål, der sendte den catalanske hovedstadsklub videre i den europæiske prestigefyldte turnering.



Til beIN Sports forklarer spilleren, kort efter kampen, at han ikke selv var sikker på, om han var onside; langsom gengivelse viste kort efter scoringen, at Roberto stod i den helt korrekte position, og lige akkurat ikke var offside, da Neymars bold blev spillet ind i feltet.

- Jeg gav den alt. Jeg vidste ikke hvis jeg var onside, og jeg er rigtig glad. Jeg kastede mig selv til jorden, og så at målmanden (PSGs Kevin Trapp, red.) ikke stoppede den.

Ligeledes sendte han også meget stor ros mod fansene, der normalt kendes som holdets 12. mand:

- De siger normalt, at fansene er én spiller udover dem på banen. I dag var de 10 flere, fortæller en ekstatisk Roberto, og tilføjer:

- Når det kommer til stykket, er det her også for dem. Nu skal vi juble, og så skal vi tænke på ligakampen (mod Deportivo de La Coruña, red.).

Robertos mål blev scoret i kampens 95. minut, og altså i kampens absolut sidste minut, hvor der i anden halvleg blev lagt fem minutter til.



Ligeledes er sejren en historisk en af slagsen, eftersom Barca nu er det første hold til nogensinde at lave et comeback fra et 4-0 nederlag, til så at slå modstanderen ud i returkampen i Champions League-knockoutfaserne i turneringens historie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto: Jeg ved ikke hvordan jeg scorede

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder