Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mathieu: PSG manglede respekt

Nyheder - 11. marts 2017




Jeremy Mathieu var skadet til Champions League-kampen mod Paris SG men var naturligvis med på stadion, da han så sine holdkammerater vende 4-0 til 5-6. Efter opgøret fortalte han, at det franske hold gjorde Barcelona sur og at spillerne var opsatte på at vende kampen.



- De (PSG) er unge og jeg mener, at de manglede ydmyghed efter deres sejr i den første kamp. I fodbold kan tingene ændre sig hurtigt og deres manglende respekt kom tilbage som en lussing. Når man skal vise sig på den måde, så skal man vente til begge kampe er færdigspillet.

- Man kan altid være glad for at vinde 4-0, men man skal forholde sig ydmyg. En lille besked er fin nok, men når der stadig resterer 90 minutter, så må man ikke lade sig rive med så meget, som de gjorde.

- Går du videre til næste runde, så kan du gøre mere ud af det, men for mig manglede de respekt og vores omklædningsrum var sure over den manglende respekt og derfor var vi opsatte på et comeback.



Inden returkampen sad Verratti, Matuidi, Draxler og Meunier og diskuterede om hvorvidt de ville være glade for at tabe 5-1, men stadig gå videre. De havde dog glemt alt om, at en kamp ikke er færdig før sidste fløjt og det var nok til at Sergi Roberto kunne nette til 6-1 og sende Barcelona videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mathieu: PSG manglede respekt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder