Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué går til angreb mod Real Madrid

Nyheder - 29. marts 2017




Gerard Piqué var med på banen i aftes, da Spanien på udebane slog Frankrig i en venskabskamp. Efter kampen dukkede han op i mixed zone og som altid holdt han sig ikke tilbage fra at sige sin egen mening.




- Det, som jeg ikke kan lide ved Real Madrid er, at se, hvad der foregår oppe i VIP-logen. Det glæder mig ikke at se, at den person, som beskyldte Messi og Neymar, sad deroppe. Messi og Neymar er blevet beskyldt (for skattesager), men ikke Cristiano Ronaldo.

- Vi alle ved, hvad der foregår deroppe. Sådan har det altid været. Jeg har mange venner i Real Madrid, men som klub... hvad skal jeg sige?

- Er det dommeren, som beskylder Messi og Neymar, eller Madrid? Vi alle ved det og vi alle ved, hvordan det fungerer. Sådan har jeg det i hvert fald - og jeg gider ikke diskutere det. Jeg har ikke en liste med klagepunkter, som Mourinho, men vi alle ved, hvordan tingene fungerer.



- Jeg kan ikke lide de værdier, som Real Madrid udsender og jeg er ikke i tvivl om Rauls tilknytning til Real Madrid, men jeg vil aldrig arbejde for Real Madrid, fortalte Piqué, ifølge SPORT og ESPN, med henvisning til at Raul ikke ville lukke nogle døre, da han blev spurgt ind til sin fremtid.

Marta Silva, som er involveret i både Messis og Neymars skattesag, er blevet spottet oppe i VIP-logen tæt på Real Madrid-præsident Florentino Perez. Det har vagt stor opsigt i medierne og sådan noget glemmer Piqué under ingen omstændigheder.



Desuden jokede Piqué også om Griezmanns underkendte mål. Atletico-angriberen fik lov til at juble efter at have scoret mod Spanien, men kort efter kunne dommeren underkende for offside, efter at situationen blev set på video. Piqué jokede og sagde, at målet blev underkendt fordi, at han spillede i en hvid trøje (Spanien havde til udekampen deres udebanedragter på). Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué går til angreb mod Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder