Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mourinho: Umuligt at hente Neymar

Nyheder - 30. marts 2017




Manchester United er for 117. gang sat i forbindelse med en transfer af Neymar, men ifølge den engelske klubs træner, José Mourinho, så er det en umulig opgave. Han kalder den for 'absurd' og sammenligner det med at åbne en pengeboks i banken.



- En klub som Barcelona kan ikke tåle at miste en spiller som Neymar. Og det vil de heller ikke. Selvom Messi stadig er ung og har flere år foran sig, så er Neymar udset som hans arvetager. Han er Barcelonas store spiller efter Messi.

- At hente Neymar er det samme som at åbne en pengeboks i banken. Det er umuligt. Jeg er altid objektiv og taler med min klub i forhold til hvad de kan give mig - men at spørge efter Neymar er bare absurd, fortæller Mourinho ifølge SPORT.



Manchester United kan godt smide 200 millioner euro på bordet for at åbne op for muligheden for at tale med Neymar. Men efter at de mange millioner er smidt, skal de også have overbevist Neymar før et skifte kan gå igennem. Det ligner en umulig mission, som Mourinho beskriver det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mourinho: Umuligt at hente Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder