Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Intet møde med Bellerin

Nyheder - 30. marts 2017




Cadena SER kunne for nyligt fortælle, at Barcelonas sportsdirektør Robert Fernández mødtes med Hector Bellerin i England. Men nu forlyder det i spanske medier, at denne historie slet ikke havde noget på sig. Der var aldrig et møde.



Ifølge SPORT, så har Bellerins bagland afvist, at der foregik et møde i London mellem højrebacken og Fernández. Så umiddelbart har der ikke været tale om starten på nogle forhandlinger.

Barcelona skal ud og have en ny højreback til sommer. De fik mulighed for at hente en ny mand ind da Aleix Vidal blev langtidsskadet, men de valgte ikke at hente en ny spiller ind, da de var begrænset af kun at måtte handle i Spanien. Til sommer må de hente hvilken som helst spiller, og i stedet for at bruge penge på en spiller, som ikke er førstevalg, så valgte ledelsen at afvise et nyt køb midt i sæsonen.



Hector Bellerin står uden tvivl højt på Barcelonas ønskeliste, men det lader til at backens fremtid i Arsenal afhænger af om Arsene Wenger bliver eller forlader klubben til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Intet møde med Bellerin

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder