Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vidal håber at spille med i pokalfinalen

Nyheder - 5. maj 2017




Aleix Vidal blev for tre måneder siden erklæret færdig for sæsonen med en voldsom ankelskade, der krævede en operation, men selv håber han på, at han kan være med i truppen der tørner sammen med Alavés i pokalfinalen i slutningen af maj.



Det var netop på udebane mod Alavés, at Vidal kom slemt til skade i en tackling med Theo Hernandez. Umiddelbart er han ude resten af sæsonen, men fordi, at han føler store fremskridt, så håber han, at han kan være med når pokalfinalen skal afvikles.

Èn ting er dog Vidals eget ønske - et andet er lægernes vurdering og her vil de helt sikkert ikke tillade ham at spille kamp i denne sæson. Han har været ude af spillet i tre måneder nu og før han kan sendes i kamp skal han gennem en genoptræningsperiode, som han allerede har påbegyndt. Det lader dog ikke til at pokalfinalen når at blive relevant for ham.



Barcelona har Villarreal, Las Palmas og Eibar tilbage i ligaen før de i slutningen af maj møder Alavés på Vicente Calderon. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal håber at spille med i pokalfinalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder