Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maradona: Messi skulle have en længere karantæne

Nyheder - 10. maj 2017




Diego Maradona har det med at ændre mening på meget kort tid og det samme er tilfældet i situationen omkring Messis karantæne på det argentinske landshold. Her fik han på utrolig vis smidt fire kampes karantæne i hovedet.



Efter at have afsonet én kamp mod Bolivia, slettede FIFA den resterende del af karantænen efter en appel. Maradona ser dog at Messi skulle have afsonet flere kampes karantæne. Det er en total modsætning af, hvad han udtalte ugen efter Messi fik den voldsomme straf.

- Det giver slet ingen mening, men Messi fortjener at blive straffe med én kamp mere og det siger jeg med hjertet det rette sted.

- De annullerede straffen af samme grund som de altid gør med stjernespillere. Messi er ikke typen der fornærmer andre mennesker. Jeg var hans træner i et år og han mere mere som en bamse end en fodboldspiller, fortæller Maradona til Radio La Red.



- Man skal gratulere de folk, som gjorde det muligt at få Messis straf ophævet. Jeg er glad for beslutningen både for Messi og fordi jeg er argentiner - nu kan vi igen drømme om VM, fortæller han yderligere.

Læs også
- Maradona efter karantæne: Jeg skal tale med FIFA Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradona: Messi skulle have en længere karantæne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder