Neymar-hattrick i sikker sejr: 1-4

Nyheder - 14. maj 2017

Barcelona var søndag aften på besøg hos Las Palmas på Gran Canaria og her var det kun en sejr, som betød noget. Den fik de da også uden de store problemer, men samme tid slog Real Madrid Sevilla og dermed er det status quo i toppen af spansk fodbold.

Ter Stegen, Mascherano, Umtiti, Digne, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Arda, Paco, Gomes, Alena og Marlon

- 0-1 25' - Neymar
- 0-2 27' - Suárez
- 1-2 63' - Bigas
- 1-3 67' - Neymar
- 1-4 71' - Neymar

3'
- Tæt på en drømmestart for Barcelona! Iniesta sender bolden i dybden til Messi, som snyder offside-fælden, men bolden får lige præcis for meget og den stryger ind til keeperen.

5'
- STOR chance til Barcelona! Messi leger med kuglen inde i feltet før han sender en knivspark aflevering ind foran målet, hvor keeperen ikke kan nå ud. Lopez kommer ned lige foran Suárez og får prikket den ud af spil.

6'
- Ny god chance. Hjørnesparket ender hos Messi, som rigtig flot forsøger med hovedet, men bolden sniger sig over målet.

6'
- DRAMA! Lucas Digne sover og følger ikke med lynhurtige Jese. Jese er alene igennem, men rives ned af Digne - kun gult kort. Det skulle have været et klokkeklart rødt kort. Her var Barcelona og Digne heldige.

8'
- Den eftertragtede Lemos tager chancen direkte på frisparket, men Ter Stegen redder stensikkert.

24'
- Kampen er gået ind i en fase fyldt med fejlafleveringer fra begge sider. Iniesta får ikke sat sig igennem på midten af banen og det samme med Rakitic - Las Palmas spiller let forbi dem begge.

25' - MÅL!!
- Så kom målet endelig! Busquets præsterer en fantastisk finte og finder Iniesta, som sender Suárez i dybden og selvom han er helt alene med keeperen, vælger han uselvisk at spille på tværs til Neymar, som trykker kuglen i nettet til 0-1.

27' - MÅL!!
- FANTASTISK MÅL!! Neymar holder i bolden og leder efter en at spille den til. Suárez giver signal og løber i ryggen på sin modstander. Neymar finder ham med en perfekt stikning og så er Suárez kold og vipper den over i det lange hjørne til 0-2.

31'
- Mesa forsøger at svare igen med et skud fra distancen, men Ter Stegen redder igen sikkert.

37'
- Rakitic er tæt på at dumme sig. Digne erobrer inde i felte. Rakitic får bolden og i stedet for at spille den videre, så forsøger han at finte sig ud - han mister bolden, men Las Palmas formår ikke at udnytte chancen.

55'
- Stor chance til Messi, som i noget nær samme position som ved matchvinder-målet mod Real Madrid får en gylden chance, men Lemos kommer i vejen.

58' - ind-/udskiftning
- Digne går ud. Gomes kommer ind.

63' - MÅL!
- Las Palmas scorer - og det mål må Iniesta i den grad smække på sin kappe. Jordi Alba fanges højt i banen, da Iniesta i første omgang ikke spiller ham. Kort efter bryder Las Palmas bolden og Iniesta er tætteste mand på boldholderen. I stedet for at presse, så lunter han hjem og så kan værterne strikke endnu en aflevering sammen og så scorer Bigas til 1-2.

67'
- Neymar svarer hurtigt igen! Rakitic svinger bolden indover og her kommer Neymar op til den. Han header den sikkert i mål til 1-3.

71' - MÅL!!
- NEYMAR MED HATTRICK! Rakitic er igen involveret med en lang bold op til Jordi Alba. Han sender den videre i dybden til Neymar, som lynhurtigt opsnapper et hul under keeperen og sender bolden ind til 1-4.

78'
- Messi jagter sit første mål på udebane mod Las Palmas og her får han lov til at trykke af, men bolden går forbi.

78' - ind-/udskiftning
- Rakitic og Suárez går ud. Denis og Paco kommer ind.