Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde vil hapse Bayerns Douglas Costa

7. JUNI 2017


Valverde vil hapse Bayerns Douglas Costa

Bayern Münchens 26-årige Douglas Costa kan være på vej videre fra Tyskland. Det melder SPORT denne onsdag. Ifølge mediet vil Ernesto Valverde investere i en wing-spiller, som kan udfordre en-mod-en og løbe i dybden for at åbne et forsvar.Douglas Costa er lynhurtig, han har et forrygende venstreben og så er han en energisk type, som Valverde søger. Umiddelbart lyder prisen på 225 millioner kroner og det har fået flere europæiske klubber til at kigge mod Allianz Arena, hvor Costa dagligt spiller sine hjemmekampe.

Manchester United, Manchester City, Atletico Madrid og Paris SG har alle været sat i forbindelse med brasilianeren, men Don Balon erfarer, at han gerne ser et skifte til Barcelona gå igennem, da han her kan spille sammen med sine gode ven Neymar. De to spiller sammen på det brasilianske landshold.

Hvad der dog kan gå hen og bremse eventuelle forhandlinger er, at Costa ofte lider at småskader, som gør, at han ikke altid rammer sin topform. Han har bøvlet med en del skader i sin Bayern-tid, men når han rammer sin gode form, så bidrager han med de kvaliteter, som Valverde ser i en wing-spiller.Bayern hentede Costa i Shakhtar Donetsk i 2015.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Få odds 4,00 på at Barca slår Real Betis
Få odds 12,00 på at Brøndby slår AGF
Få odds 10,00 på at OB slår FCM
Få odds 8,00 på at FCM slår OB
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder