Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Verratti gør det klart: Vil til Barcelona nu

Nyheder - 12. juni 2017




En mega-handel mellem Paris Saint-Germain og Barcelona lurer lige rundt om hjørnet. Marco Verrattis agent har netop været til møde med PSG's sportsdirektør Antero Henrique og her blev klubben mødt af en kontant besked.



Verratti har besluttet sig for at forlade PSG. Han vil til Barcelona og PSG skal lytte til tilbud denne sommer. Det fortæller journalisten Gianluca di Marzio, som selv tog et par billeder af mødet. Ifølge spanske medier skulle Barcelona have budt 100 millioner euro og det er et tilbud, som lige nu vurderes i Frankrig.

Det forventes, at der bliver afholdt et møde mellem Verratti og PSG inden for de kommende dage hvor spilleren gør krav på, at han for sidste gang beder om at blive solgt. PSG kan ikke gøre andet end at lytte til tilbud og samtidig presser Verratti på ved at fortælle sin klub, at de skal lytte til tilbud fra Barcelona.



Selvom flere europæiske klubber er interesseret i Verratti, så tænker han kun på at spille for Barcelona. Til gengæld skal det ikke forventes, at hverken PSG, Verratti eller Barcelona bekræfter et skifte inden juli. Barcelonas sportsdirektør udtale for to dage siden, at de ikke bekræfter køb før næste måned. Til gengæld ventes det, at et par spillere meget snart bliver solgt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Verratti gør det klart: Vil til Barcelona nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder