Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

1,5 milliarder for Verratti, Dembélé og Bellerin

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 12. juni 2017


1,5 milliarder for Verratti, Dembélé og Bellerin


Barcelona har i den grad lagt planer for at forstærke mandskabet frem mod den kommende sæson, men det bliver på ingen måde billigt. Spørgsmålet er dog hvor langt ledelsen vil gå i forbindelse med køb af dyre spillere.I forvejen betaler man store lønninger til spillere som Messi (forventes at stige i løn), Neymar og Suárez og nu skal man altså ud på transfermarkedet og bruge endnu flere penge. Det kan dog ende med at de spillere, man køber ind, betaler transfersummen tilbage gennem deres spil - noget, som kun Samuel Umtiti gjorde i sidste sæson.

De tre hotteste navne i Barcelona er Hector Bellerin, Marco Verratti og Ousmane Dembélé. Sammenlagt koster de lige omkring 1,5 milliarder kroner og det er absolut ikke noget, som Barcelona bruger hver sommer. Ud af de tre spillere er det Dortmund-manden Dembélé, som er dyrest. Det fortæller CIES, som har analyseret situationen.

CIES har vurderet Neymar til at være sommerens mest værdifulde spiller hvis han bliver solgt. Hele 1,6 milliarder kroner er han værd. Efter ham følger Tottenhams Dele Alli (1,1 milliard) og Harry Kane (1,1). Lionel Messi vurderes til at koste lidt mindre end Kane og Alli mens Suárez vurderes til lige omkring én milliard danske kroner.Cristiano Ronaldo vurderes til 830 millioner kroner og selvom han har haft en rigtig flot sæson, så er prisen ikke vurderet ud fra antal titler og form i sidste sæson. CIES tager mange faktorer i betragtning og heriblandt finder man også spillerens alder, som er en væsentlig faktor i transferværdien.

Barcelona-emnerne
- Dembélé: 650 millioner kroner
- Bellerin: 420 millioner kroner
- Verratti: 410 millioner kroner

Det er altså næsten halvanden milliard kroner for de tre spillere.

Du kan se hvor meget de forskellige spillere er værd ved at klikke her. Listen rummer 110 spillere.Ugens mest læste

Seneste nyheder