Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Verratti-agent afskriver italienske klubber

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 13. juni 2017


Verratti-agent afskriver italienske klubber

Marco Verratti er klar til at indgå i et helt nyt projekt efter som PSG-projektet mere eller mindre har stået fast i et par år. I løbet af de seneste dage har spilleren gjort det klart for den franske klub, at han gerne vil videre denne sommer.

Både italienske klubber og Barcelona har været sat i forbindelse med Verratti, men hans egen agent tror ikke på, at de italienske klubber har råd til ham. I lange træk afskriver han således de italienske klubber og det efterlader nærmest Barcelona som eneste bejler af seriøs interesse.

- Det er svært at konkludere, men en sådan aftale er nok ikke muligt for de italienske klubber. Det er en kompliceret opgave og vi har luftet vores idéer til PSG, fortæller Verrattis agent Donato Di Campli ifølge Sky Italia.

Barcelona menes at byde omkring 750 millioner kroner for midtbanespilleren og selvom Juventus ofte har vist økonomiske muskler, så lader det altså ikke til at de kan være med - for Verratti kommer bestemt heller ikke til at kræve en lav løn såfremt et skifte kommer på tale.

Lige nu venter man i Barcelona på at PSG reagerer på tilbuddet. Barcelona bad Verratti om hjælp, da PSG konstant afviste Barcelonas forsøg på at forhandle. Derfor tog Verratti og hans agent arbejdshandskerne på, planlagde et møde med PSG og fortalte klubben, at de skal lytte til tilbud.Ugens mest læste

Seneste nyheder