Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Hvad gør Verratti om to uger?

Nyheder - 21. juni 2017




Marco Verratti, Barcelona og PSG er i forhandlinger og har været det et stykke tid efterhånden. Barcelona vil have Verratti, Verratti vil til Barcelona - men PSG ønsker ikke at slippe deres italienske midtbanemand. Så spørgsmålet er hvad Marco Verratti gør om små to uger.



Den 4. juli har PSG-træner Unai Emery bedt sine spillere om at møde ind fra sommerferie, men adskillige medier skriver, at Verratti ikke har tænkt sig at vende tilbage til PSG, da han er fast besluttet på at skifte til Barcelona.

Alle disse rygter og historier - krydret med Verrattis egne samtaler med PSG - sætter pres på den franske klub, som efterhånden ikke har noget andet valg end at sælge ham. PSG er ikke glade for det, og derfor forsøger de alt de kan, for at holde fast i Verratti, men alle midler bliver lige nu taget i brug således Barcelona får fri adgang til at forhandle en aftale helt hjem.

Verratti nyder lige nu sin sommerferie, men det til trods ligger han i konstant kontakt med sin agent, som taler med både PSG og Barcelona i mellem tiden. Alt tyder på, at PSG må opgive og sælge italieneren; spørgsmålet er bare hvornår. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hvad gør Verratti om to uger?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder