Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta: Vi ville have Beckham - men fik Ronaldinho

Nyheder - 24. juni 2017




Joan Laporta var manden der fik Ronaldinho til Barcelona i sin tid og det er der ingen, der fortryder - på noget punkt. Den tidligere præsident var dog på udkig efter David Beckham og havde egentlig en aftale med Manchester United på plads, men den endelig forhandling udeblev. Det fortæller Laporta ifølge Marca.



- Det stod mellem Beckham, Ronaldinho og Henry. Manchester United fortalte os, at de ville sælge til os såfremt vi vandt præsidentvalget, da vi på daværende tidspunkt ikke havde magten til at hente spillere.

- Men de brugte os bare og det endte med at han skiftede til Real Madrid. Vi mødtes i Heathrow lufthavn og skrev under på en aftale som gjorde, at de ville sælge til os hvis vi blev enige med hans agent.

- Men vi formåede ikke at blive enig med agenten. Vi tog til Nice og han sagde, at de ville tænke over det. Men vi blev trætte af at vente på et svar og han rykkede i stedet til Real Madrid. Derfor gik vi efter Ronaldinho, som vi skrev under med, fortæller Laporta.



Forskellen på de to spillere i deres respektive klubber var da også enorm. Beckham vandt kun La Liga én gang som den eneste store turnering. Ronaldinho vandt La Liga to gange, Champions League én gang og blev kåret som verdens bedste fodboldspiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Vi ville have Beckham - men fik Ronaldinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder