Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Verratti blev tvunget til at undskylde

Nyheder - 10. juli 2017




Marco Verratti håber stadig på, at et skifte til Barcelona går igennem og Barcelona håber stadig på, at de kan signe ham inden transfervinduet lukker. I midten sidder PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi, som ikke har planer om at lade Verratti skifte.



Mens Verratti var på ferie kom hans agent med nogle spydige kommentarer rettet mod PSG. Her fortalte han, at spilleren følte sig lukket inde i et fængsel, da den franske klub ikke gad at høre på ham vedrørende sin anmodning omkring et skifte. Straks som Verratti kom tilbage til PSG fra ferie udgav klubben pludselig en undskyldning fra Verratti på video. Her slog han fast, at hans agent havde begået en stor fejl med disse udtalelser.

Den franske journalist Antoine Maumon er slet ikke i tvivl om, at Verratti blev tvunget til at undskylde. Det fortæller han til La Graderia hos Cadena SER.

- Barcelona vil stadig have Verratti selvom den video blev offentliggjort. Og Verratti vil stadig til Barcelona. Præsidenten, Nasser Al-Khelaifi, tvang ham til at lave den video, fortæller Maumon.



Journalisten er dog i tvivl om hvorvidt Verratti får sit drømmeskifte kørt igennem denne sommer. PSG har allerede vist, at de er fuldstændig kolde for om en spiller vil væk eller ej - og er de det, så vil de ikke have et problem med at afvise hvert tilbud der kommer ind af døren.

Se undskyldningen her
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Verratti blev tvunget til at undskylde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder