Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vind 2 billetter til El Clásico-finalen!

Nyheder - 18. juli 2017




Hvad siger du til fly, hotel, transfer og to kampbilletter når Barcelona tager imod Real Madrid i den spanske Supercup på Camp Nou? Lyder det fristende? Så er der god grund til at deltage i konkurrencen, hvor netop den præmie er på højkant.



Det er Barcelona selv som kører konkurrencen. Her bliver der til vinderen udloddet to billetter til kampen mod Real Madrid på Camp Nou, transport fra og til Barcelonas lufthavn/hotel og desuden også flybilletter. Man flyver fra lufthavnen man er bosat nærmest. Ved ankomsten til Barcelonas lufthavn er det inkluderet i præmien, at man fragtes ind til hotel. Ligeledes er det inkluderet når man skal fragtes til kamp. Man får to nætter på hotellet (12.-13. august).

Bemærk at i og med at det er Barcelona, som selv driver konkurrencen, så fratager BarcelonaFC.dk sig hvert et ansvar. Læs konkurrencens betingelser for at være sikker på, at du er indforstået med alt før du deltager i konkurrencen. Der er lodtrækning den 4. august. Konkurrencen er kun mulig for folk der har oprettet sig som Barca Fan på klubbens officielle hjemmeside - det er gratis og kan gøres med ét klik.

Konkurrencen løber fra den 13. juli til den 3. august.

Deltag i konkurrencen her! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vind 2 billetter til El Clásico-finalen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder