Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neymars far forlod stadion med Barca-ledelsen

Nyheder - 23. juli 2017




Neymars far befinder sig også i Amerika lige nu og det gør han primært fordi, at der er noget på spil bag kulissen. Om Neymar fortsætter i Barcelona eller rykker til Paris SG er det helt store emne - også selvom Barcelonas ledelse og træner har sagt, at Neymar bliver.



Efter kampen i nat mod Juventus blev Neymars far set gå forbi mixed zone og ind i en ventende bil sammen med et par ledere fra Barcelona. Hvad der skulle ske og hvor de skulle hen vides ikke, men det sker sjældent, at en agent efter en fodboldkamp hopper ind i en bil med klubbens ledere.

Neymars far er agent og han har angiveligt været i snak med Paris SG om en handel, der kommer til at koste den franske klub 1,6 milliarder kroner samt et par hundrede millioner kroner til Neymar Sr. selv og derudover en voldsom høj løn til Neymar.

Spanske medier erfarer, at forhandlingerne mellem Neymar og PSG lige nu er sat på standby indtil den franske klub har en helt klar økonomisk strategi i forhold til at de ikke kommer til at bryde den økonomiske grænse sat af FIFA.



I mellem tiden strålede Neymar for Barcelona i nat. Juventus kunne slet ikke holde brasilianeren, som scorede to flotte mål, driblede rundt på banen som det passede ham og blev nedlagt et hav af gange. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymars far forlod stadion med Barca-ledelsen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder