Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rakitic: Dommeren fornærmede mig tre gange

Nyheder - 30. juli 2017




Ivan Rakitic spillede en udmærket kamp mod Real Madrid i nat, men han kom undervejs op og skændes med dommeren. Efter opgøret udtalte kroaten sig omkring episoden, som var ganske tydelig på TV-billederne.



Her ser man Rakitic tale til dommeren, som vælger at 'vade ind i' Rakitic. Midtbanespilleren kvitterede ved at puffe til dommeren, som stoppede spillet fuldstændig og derefter tog Rakitic til side. Før dommeren fik lov til at tale, gjorde Rakitic det helt tydeligt ved at pege på dommeren og derefter på sig selv for at forklare, at dommeren først gik ind i ham.

- De folk, som kender mig, ved, at det kræver meget at gøre mig sur på banen, men dommeren formåede det. Han fornærmede mig tre gange på en grim måde. Jeg er normal fyldt med respekt for mine omgivelser, men når jeg ikke bliver respekteret, så accepterer jeg det ikke, fortalte Rakitic efter sejren mod Real Madrid.

Til trods for episoden, så godkender Rakitic turen til USA.

- Jeg føler at USA turen har været positiv. Kampene havde en god rytme og vi arbejdede godt ved træningen. Og så nyder man det bare mere når man vinder.



- Vi må se hvis vi også kan slå Real Madrid i Supercuppen. Det bliver en anden type kamp - men sejre giver altid ekstra selvtillid, fortæller Rakitic. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Dommeren fornærmede mig tre gange

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder