Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG betaler 3,7 milliarder kr. for Neymar

Nyheder - 2. august 2017




Paris SG er en klub med mange penge. Men alligevel har de haft deres problemer at se til undervejs i Neymar-forløbet på grund af Financial Fairplay-reglerne. Ikke desto mindre mødte Neymar i dag op i Barcelona for at fortælle klubben, at han ikke ønsker at fortsætte.



Herefter henviste klubben til brasilianerens frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner. Penge, som PSG skal betale til Barcelona for at hente angriberen. Men for PSG er det slet ikke de eneste penge, som de skal hoste op med. Neymar kommer til at koste ekstremt mange penge at have løbende på de franske fodboldbaner iført PSG-trøjen.

Hele 3,7 milliarder kroner kommer Neymar til at koste. Det er inklusiv frikøbsklausul, bonus og løn. Der er ingen tvivl om, at Neymar kommer til at modtage en langt højere løn i PSG end han fik i Barcelona og desuden er hans farmand rigtig god til at inkludere bonusser ind i kontrakten - noget som PSG også skal tage stilling til.



Alt i alt bliver det altså en dyr fornøjelse for PSG, men der er heller ingen tvivl om, at Neymar er verdensklasse af natur på banen og derfor skal han nok komme til at udrette store ting for den franske klub. Ifølge hans egen agent bliver han præsenteret i løbet af ugen i PSG - formentlig fredag så han er klar til debut lørdag mod Amiens. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG betaler 3,7 milliarder kr. for Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder