Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sidste træningskamp inden det går løs

Nyheder - 5. august 2017




Preseason er ved at være et overstået kapitel. På mandag skal Barcelona spille mod Chapecoense i Gamper-kampen og her bliver spillerne præsenteret for tilhængerne. Det bliver den sidste testkamp inden det for alvor går løs.

Efter en succesfuld preseason med sejre over Juventus, Manchester United og Real Madrid, skal formen pudses mod Chapecoense mandag aften klokken 20.30 på Camp Nou. Her handler det om ikke at få skadet nogle spillere, dag man få dage efter skal spille mod Real Madrid i to omgange.

Den 13. og 16. august er der El Clásico på henholdsvis Camp Nou og Bernabeu i den spanske Supercup. Barcelona kan altså ende med at løfte et trofæ på Bernabeu hvilket helt sikkert vil sætte dem godt op til den nye sæson, som officielt starter den den 20. august hjemme mod Real Betis.

Inden da skal Barcelonas ledelse på hårdt arbejde. Med over én milliarder kroner til spillerindkøb handler det om at styrke truppen inden transfervinduet lukker. Neymar er ikke længere at finde i Barcelona og derfor er det en nødvendighed, at man henter en stjernespiller ind for at dække det tomrum, som brasilianeren nu har efterladt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sidste træningskamp inden det går løs

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder