Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Præsident: Ingen er større end klubben

Nyheder - 7. august 2017




Jospe Maria Bartomeu fortalte i dag, at Barcelona gerne havde set Neymar blive, men at ingen spillere er større end klubben og derfor lod man ham gå. De 1,6 milliarder kroner, som man fik for salget af brasilianeren, skal blandt andet bruges på at hente spillere ind.

- Transferen af Neymar kostede 1,6 milliarder kroner og dem kommer vi til at bruge på transfermarkedet, men også til projekter i klubben. Neymar ønskede selv at skifte klub, og selvom vi ønskede at han blev, så er ingen spillere større end klubben.

- Barcelona er vores klub; tilhængernes klub. Den er ikke eget af en sheikh eller et oligarki. Vi er verdens dyreste klub efter Manchester United.

- Det økonomiske aspekt i klubben er meget stærk, det vidner vores omsætning fra sidste sæson på 708 millioner euro om. Så at der skulle være krise kan jeg blankt afvise.

Desuden slog han fast, at Messi er historiens bedste fodboldspiller og at han fortsætter med at lede klubben frem. Derudover var der også ros til cheftræner Ernesto Valverde.

- Valverde er en pålidelig træner med viden og erfaring. Alle, der har arbejdet sammen med ham, har kun gode ting at fortælle. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Præsident: Ingen er større end klubben

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder