Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident: Ingen er større end klubben

7. AUGUST 2017


Præsident: Ingen er større end klubben

Jospe Maria Bartomeu fortalte i dag, at Barcelona gerne havde set Neymar blive, men at ingen spillere er større end klubben og derfor lod man ham gå. De 1,6 milliarder kroner, som man fik for salget af brasilianeren, skal blandt andet bruges på at hente spillere ind.

- Transferen af Neymar kostede 1,6 milliarder kroner og dem kommer vi til at bruge på transfermarkedet, men også til projekter i klubben. Neymar ønskede selv at skifte klub, og selvom vi ønskede at han blev, så er ingen spillere større end klubben.

- Barcelona er vores klub; tilhængernes klub. Den er ikke eget af en sheikh eller et oligarki. Vi er verdens dyreste klub efter Manchester United.

- Det økonomiske aspekt i klubben er meget stærk, det vidner vores omsætning fra sidste sæson på 708 millioner euro om. Så at der skulle være krise kan jeg blankt afvise.

Desuden slog han fast, at Messi er historiens bedste fodboldspiller og at han fortsætter med at lede klubben frem. Derudover var der også ros til cheftræner Ernesto Valverde.

- Valverde er en pålidelig træner med viden og erfaring. Alle, der har arbejdet sammen med ham, har kun gode ting at fortælle.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder