Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Henderson: En svær situation for Coutinho

Nyheder - 15. august 2017




Jordan Henderson mødte pressen i går forud for Liverpools kamp mod Hoffenheim i Champions League-kvalifikationen. Her er Coutinho ikke udtaget, men hans navn dukkede alligevel op på Liverpool-kaptajnens pressemøde.



- Det er selvfølgelig en svær situation for Phil (Coutinho, red.). Og uanset hvad jeg siger, så hjælper det nok ikke situationen. Men som spillere er vi fuldt ud fokuseret på kampen (mod Hoffenheim, i aften).

- Som spiller forventer du disse ting i transfervinduet; om spillere går eller kommer. Men du skal fokusere på hvad der er vigtigt og holde sammen som hold. Og vores fokus er på kampen.

- Hvis du spørger alle spillere i truppen, så vil de beholde ham, for han er en verdensklassespiller, fortalte Henderson på sit pressemøde i går.

Flere medier i Spanien erfarer, at Barcelona planlægger at offentliggøre en ny mand på torsdag og her peger pilen blandt andet på Coutinho, men også Dembele nævnes som en mulighed, da Dortmund har givet Barcelona en deadline i forhold til at lukke aftalen med den tyske klub.

Liverpool møder Hoffenheim i aften klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Henderson: En svær situation for Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder