Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca bød på Insigne

Nyheder - 15. august 2017




Barcelona er på desperat jagt efter forstærkning til angrebet efter at Neymar valgte at skifte til Paris SG. Derfor har katalanerne kørt hårdt på for at få Coutinho og Dembele, men både Dortmund og Liverpool valgte for få dage siden at afvise Barcelonas bud.



Derfor tog man straks kontakt til Napoli og bød 60 millioner euro for deres offensive profil, 26-årige Lorenzo Insigne. Buddet blev dog skudt ned lige med det samme, da italienerne ikke har behov for at sælge og samtidig gerne se Insigne blive i klubben. Det melder La Gazzetta dello Sport.

Det skete for nogle dage siden og efter det korte forløb med Napoli, har Dortmund nu accepteret at sælge Dembele såfremt Barcelona byder den rigtige pris mens Coutinho angiveligt skulle være klar til at rykke til Barcelona. Det hele handler om penge for Liverpool og Dortmund - og med god grund; Barcelona har netop modtaget 1,65 milliarder kroner og derfor forsøger klubberne at suge hver en krone ud af Barcelona.

I mellem tiden må den katalanske ledelse - og specielt præsident Josep Maria Bartomeu - lægge øre til en voldsom storm af hadfulde beskeder. Der er kun to uger til transfervinduet lukker og man har på ingen måde styrket sig efter det enorme tab af Neymar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca bød på Insigne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder