Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca-direktør svinet til efter El Clásico

Nyheder - 16. august 2017




Barcelonas fodbolddirektør Pep Segura bliver svinet ekstremt meget til på de sociale medie i disse dage, og nu har Sergio Busquets også været ude og tage afstand til Seguras seneste udtalelser, hvor han skyder hårdt mod Piqué.



Segura udtalte efter El Clásico i søndags, at Piqués selvmål var afgørende for kampens udfald og ændrede kampen fuldstændig til madrilenernes fordel; en kommentar, som man i Barcelona helst var fri for, specielt fra en mand som Segura, der ej heller får opbakning fra Busquets og ligeledes bliver svinet til på de sociale medier, hvor folk slet ikke kan forstå, at en ansat kan skyde så hårde ord afsted mod en spiller.

- Det var en uheldig situation (selvmålet). Vi tabte 3-1 fordi vi lavede flere fejl og fordi, at de var skarpe i de afgørende øjeblikke. Vi tabte ikke på grund af én situation i kampen; det er ikke den bedste måde, at forklare sig på - specielt ikke når det kommer fra en ansat rettet mod en spiller, fortalte Busquets og forsvarede Piqué 100 procent efter Seguras mærkværdige kommentarer.

- Vi vidste hvad der kunne ske i starten af kampen og vi spillede en god første halvleg, men efter deres mål åbnede vi for meget op og vores udligning formåede vi ikke at udnytte. Når de (Real Madrid) har plads og de slår kontra, så er de næsten ikke til at stoppe.



- Vi giver ikke op, da trofæet ikke er tabt. Det er svært, men vi skal tro på det som hold. Vi skal være solide i defensiven og skarpe oppe foran. At score tre mål bliver ikke let, men vi har gjort det på Bernabeu flere gange, fortalte Busquets på sit pressemøde i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-direktør svinet til efter El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder