Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Coutinho er færdig med Liverpool

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. august 2017




Sagen om brasilianske Philippe Coutinho fortsætter med at florere i medierne. Barca har efter salget af Coutinhos landsmand, Neymar, flere gange sendt bud afsted på Coutinho til Liverpool, der dog gang på gang har afvist. I sidste uge meddelte Liverpool så på deres hjemmeside, at man ikke har intentioner om at sælge brasilianeren denne sommer. Kort tid efter kom det frem i medierne, at Coutinho absolut vil afsted denne sommer.



I dag kan man i den velinformerende Barca-avis, Mundo Deportivo, læse, at Coutinho efter sigende har meddelt Liverpool-træner, Jurgen Klop, at han ikke vil spille for Liverpool mere. Dermed en direkte melding til den tyske træner om, at han nægter at spille, hvis han stadig er i klubben, når transfervinduet lukker d. 31 august. Liverpool står derfor nu i en vanskelig situation, hvor man må føle sig nødt til at sælge Coutinho, da man ikke ønsker at have en utilfreds spiller i klubben.

Dermed må man altså formode, at et Coutinho-skifte til Barca er inden for rækkevidde, hvor man nu kun skal nå til enighed med Liverpool om en pris. Og med 14 dage tilbage af transfervinduet, så skal Barca-ledelsen i omdrejninger for at sikre sig brasilianeren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinho er færdig med Liverpool

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder