Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG-stjerne: Jeg vil til Barcelona

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. august 2017




Den tyske landsholdsstjerne Julian Draxler har angiveligt anmodet sin franske klub PSG, om at blive solgt til FC Barcelona i dette transfervindue. Draxler trådte til i Paris allerede i Januar måned efter at hans tidligere arbejdsgiver Wolfsburg accepterede at sælge tyskeren for ca. 330 mil. kr.



Ifølge det spanske nyhedsmedie El Mundo Deportivo, er Julian Draxler så utilfreds med tilværelsen i det franske, at han har anmodet om at blive solgt allerede i dette transfervindue. Disse forlydenheder vil uden tvivl vække interessen hos både Arsenal og Liverpool, som begge var interesseret i den tyske offensivspiller inden han blev solgt til PSG.

Men ifølge El Mundo Deportivo er den 23-årige Draxler ikke interesseret i at skifte til England, da han udelukkende går efter at komme til Camp Nou og Barcelona.
Flere medier i Spanien og Frankrig beretter, at Julian Draxler allerede skulle være blevet tilbud til Barcelona.

De katalanske giganter forventes at investere i offensive kræfter, som arvtager for Neymar efter at den brasilianske stjerne forlod Barca til fordel for PSG.

Den unge tysker skulle allerede have fortalt sin agent om sin store interesse for Barcelona, og frabedt sig tilbud fra alle andre klubber end netop Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG-stjerne: Jeg vil til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder