Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca har sikret sig Jean Seri

Nyheder - 19. august 2017




26-årige Jean Seri fra Nice er meget tæt på at kunne kalde sig Barcelona-spiller. Catalanerne har jagtet ham i det seneste stykke tid og håbet på, at man kunne skrue prisen på de 40 millioner euro lidt ned. Som altid er Barcelona mere interesseret i at forhandle end egentlig bare at hente, hvad man har behov for.



RMC Sports fortæller, at klubben her til aften har sikret sig Seri for 30 millioner euro og det ventes, at klubben meget snart offentliggører købet. Umiddelbart skulle det ske i løbet af i morgen, men det bliver nok først mandag, da Barcelona i morgen åbner La Liga med en kamp hjemme mod Real Betis og derfor ønsker man ikke at flytte fokus herfra.

Seri har været forbi FC Portos B-mandskab før han i 2013 rykkede til Paços de Ferreira. I 2015 skiftede han til Nice og her har han imponeret utrolig meget hvilket har fået flere europæiske topklubber til at kigge på ham. Han minder meget om Xavi baseret på statistikker og Xavi selv har da også udtalt, at Barcelona burde give ham chancen.

Han står noteret for 14 mål og 161 kampe siden han i 2010 tørnede ud for ASEC Mimosas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca har sikret sig Jean Seri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder