Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern-chef har mistet respekten for Barca

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 20. august 2017


Bayern-chef har mistet respekten for Barca

Bayern München-præsidenten Uli Hoeness har mistet respekten for Barcelona hvis det er sandt, at det er på grund af dem, at Ousmane Dembele pludselig ikke træner med i Dortmund i forbindelse med at catalanerne ønsker ham i truppen.- Det skal ikke være spilleren, som bestemmer prisen. Hvis Barcelona står bag det hele, så har jeg ingen respekt for dem som klub. At tvinge en spiller til at bryde sin kontrakt er af laveste klasse.

- Klubberne skal vise, at det er dem, som bestemmer, og disse klubber skal stå inde for de kontrakter, som de laver. Hvis du har lavet en god kontrakt, så kan spillere og agenter gøre, hvad de vil. Vi skal tilbage til det fact, at en kontrakt altså er en kontrakt og skal overholdes, fortæller Hoeness i forbindelse med at Dembele ikke træner med i håbet om, at Dortmund sælger ham til Barcelona.

Hoeness glemmer dog at Dembeles situation udspiller sig som en reaktion på Dortmunds løgnagtige historie. Tyskerne havde lovet Dembele, at hvis der kom et godt bud ind af døren, så ville de ikke stå i vejen - men gang på gang afviser de Barcelona, som har lagt et rigtig godt bud på bordet. Og netop derfor har Dembele valgt at give Dortmund den kolde skulder.

Hoeness har undervejs i transfervinduet også svinet Paris Saint-Germain til for købet af Neymar. Brasilianeren koster mere end hvad det krævede Bayern München at lave Allianz Arena - og det er ikke seriøst, men Hoeness.Få odds 7,00 på at Brøndby slår Vejle
Få odds 9,00 på at FCK slår Hobro
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder