Terrorofre mindet i Barca-sejr

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. august 2017

FC Barcelona kom godt fra start søndag aften da de slog Real Betis med 2-0 i en følelsesladet atmosfære på Camp Nou, efter det tragiske terrorangreb i Catalonien i torsdags. 14 personer mistede livet og op imod 120 andre blev såret, da to varevogne bragede ind i en menneskemængde i en fyldt La Rambla.

Der blev holdt et minuts stilhed for ofrene lige før kampstart. Spillerne var iført sorte armbånd mens sikkerheden var massiv og i allerhøjeste alarmberedsskab, da stjernerne fra Barcelona tog imod Betis i den første kamp i La Liga.

Camp Nou var langt fra fyldt, da Barca-træner Ernesto Valverdes tropper fik en hårdt tiltrængt sejr på 2-0 mod et kæmpende Betis-mandskab.

Inden kampen havde Barceonas cheftræner Valverde været ude og nedtone de spillemæssige udfordinger for klubben da tingene jo måtte sættes i perspektiv, i forhold til det tragiske og meningsløse terrorangreb i centrum af Barcelona.

Ikke desto mindre, og på trods af fraværet af Luis Suarez og Andres Iniesta, tog catalanerne kampen op og dominerede, dog uden at sprudle og køre modstanderen over som mange fans havde håbet på at opleve.

Anfører Lionel Messi gik som sædvanligt forrest da Gerard Deolofeu og Paco Alcacer kæmpede sig igennem i angrebet, i et forsøg på at udfylde det tomrum efter Neymar og Suarez

I det hele taget gjorde Gerard Deolofeu en god figur af sig selv, da han både pressede modstanderen til et selvmål hvorefter han, tre minutter senere, assisterede Sergi Roberto til 2-0 som også blev kampens resultat.