Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Jordi Alba: Valverde er en fantastisk træner

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. september 2017




FC Barcelonas spanske venstreback, Jordi Alba, har sammen med resten af holdet spillet fantastisk i sæsonens fire første kampe, hvor det er blevet til fire sejre og en samlet målscore på 12-0. Alba har sammet med resten af Barcas defensiv spillet fantastisk, hvor de har holdt modstanderens offensive kræfter i kort snor. Alle trusler fra modstanderne er blevet afvist af forsvaret, der virkelig har kommunikeret godt sammen og taget de rigtige beslutninger i deres indgreb. Barcas fantastiske sæsonstart skal krediteres til holdet, men især også den nytilkomne træner, Ernesto Valverde, der, ifølge Alba, har tilført Barca-truppen ny energi og gå på mod.

- Vi har fået en fantastisk start på den nye sæson. Vores defensiv har været solid, hvor vi endnu ikke har lukket mål ind. Vi kommunikerer godt sammen dernede og tager de rigtige beslutninger. Vi lægger ikke så meget pres på vores angribere, når vi holder buret rent, så det er en fantastisk følelse, når vi får lukket helt af nede i forsvaret.

- Hele holdet har fået fornyet energi denne sæson. Vi opnåede store resultater sammen med Lucho (Luis Enrique, tidligere FC Barcelona træner), men truppen og Luis Enrique havde brug for nye udfordringer. Ernesto Valverde har virkelig sat sit præg på holdet allerede. Han er en fantastisk træner, og jeg er sikker på, at han får succes i klubben.

28-årige Jordi Alba, der kom til FC Barcelona fra Valencia tilbage i 2012, kommenterede også på hans egen tilværelse i klubben i øjeblikket. Han føler sig langt mere sikker med Valverde som træner.

- Jeg har fået spilleglæden tilbage denne sæson, synes jeg godt man kan sige. Jeg har mere håb og entusiasme i kroppen denne sæson, hvilket jeg havde mistet lidt i sidste sæson. Jeg har fået et spark med ny energi, da Valverde kom til som træner. Jeg følte mig ikke altid sikker under Luis Enrique, men jeg kan mærke en helt anden tillid fra Valverde.

- Jeg forsøger bare at blive bedre hver dag og have det godt i klubben. Det har jeg ihvertfald lige nu. Jeg er lykkelig for, at vi har fået så god en start hele holdet. Vi vil gøre vores bedste for at fortsætte det flotte spil, vi leverer for tiden, lød det altså fra Jordi Alba.

Barca hentede som sagt Alba hos ligarivalerne Valencia tilbage i 2012. Siden da er det blevet til mere end 200 kampe for Alba i Barca-trøjen. Han er samtidig fast mand på det spanske landshold, hvor han spiller med holdkammeraterne Pique, Iniesta, Busquest og Deulofeu også. I denne sæson er det blevet til fuld spilletid i alle fire kampe for Jordi Alba, der sammen med resten af defensiven har været solide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba: Valverde er en fantastisk træner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder