Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Benedito har samlet 10.715 stemmer

Nyheder - 21. september 2017




Agusti Benedíto har, som bekendt, lanceret en kampagne bestående af et mistillidsvotum mod klubbens nuværende ledelse; en ledelse der har Josep Bartomeu ved roret.



Benedíto føler, at klubbens værdier bliver overset, og at klubbens filosofi langsomt går i opløsning. Derfor lancerede han for nyligt en kampagne, der består i at samle 16.570 stemmer mod den nuværende ledelse. Samles stemmerne op inden den frist, klubben har givet, som er 14 arbejdsdage fra d. 2. september, vil et hastevalg finde sted omkring slutningen af september, i stedet for det valg, der ellers ville finde sted i 2021.

I går, den 20. september, offentliggjorde Benedíto, at man har samlet 10.715 underskrifter mod ledelsen. Man mangler således blot 5.855, og fristen fra klubben er den 27. september, efter klubben besluttede, at lørdage også teknisk set var arbejdsdage. Oprindeligt havde Benedíto planlagt, at det ville vare en måned - altså frem til den 2. oktober, men de planer blev spoleret af klubben.

Det vil altså sige, at Benedíto har mindre end en uge, til at samle de resterende 5.855 stemmer, der kun kan opsamles af klubbens fysiske medlemmer - klubbens socios. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Benedito har samlet 10.715 stemmer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder