Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Benedito: Ikke første gang, at Bartomeu lyver

Nyheder - 23. september 2017




Agusti Benedito er godt i gang med sin kampagne om at få væltet den nuværende ledelse i Barcelona. Seneste nyt er, at han har samlet over 10.000 stemmer og derfor kun mangler lidt over 5000 stemmer. I forbindelse med præsentationen af de lidt over 10.000 stemmer kommenterede han også på den nuværende situation omkring Messis manglende kontraktforlængelse.

- Bartomeu har sagt, at Messis kontrakt er underskrevet og kun mangler formaliteter. Men kontrakten er ikke gyldig uden Messis underskrift. Selv hvis hans far har underskrevet, så vil den altid mangle spillerens underskrift.

- Det er meget muligt, at Messi ikke vil underskrive fordi, at Bartomeu sidder ved bordet. Jeg håber, at Bartomeu forklarer alt på et tidspunkt - det er ikke første gang at han har fyldt os med løgn, fortæller Benedito.

Den tidligere Barcelona-direktør Jacint Borras gik bort den 11. september i år, men klubben valgte ikke at holde et minuts stilhed for ham. Det irriterer Benedito.

- Jeg var heldig nok til at dele mange øjeblikke med ham og lære fra ham. Han var et eksempel for alle i Barcelona. Og derfor glæder det mig bestemt ikke, at klubben besluttede sig for ikke at afholde et minuts stilhed for ham. Ligesom mange andre, så fortjente han bedre.

- Der har været mange kampe med et minuts stilhed for folk, der havde mindre på CV'et end Borras. Klubben reagerede meget sent og der er mange socios som deler samme mening. Det var en fejl, som næppe bliver glemt, fortalte Benedito i den forbindelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Benedito: Ikke første gang, at Bartomeu lyver

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder