Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Det var en meget vigtig sejr for os

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 28. september 2017




Onsdag aften hev FC Barcelona en smal sejr på 1-0 på udebane over portugisiske Sporting Lissabon i land. Kampen var en uskøn affære, hvor spillet aldrig kørte på skinner for begge mandskaber. Barca trak dog det længste stråm, hvilket var utroligt vigtigt, ifølge holdets midtbanemand, Sergio Busquest.

- Det var en utrolig vigtig sejr for os i dag. Vores modstander gjordet det rigtigt svært for os at spille vores sædvanlige spil. De var gode til at stresse os. Vi vidste godt på forhånd, at det ville blive en svær kamp. Det er aldrig nemt at spille på udebane. De har bevist, at de også er et meget godt hold. Men jeg synes, at det var fortjent, at vi endte med de 3 point. Vi fik kampen under kontrol, og vi havde de største chancer.

Dermed fører Barca gruppen alene, hvor man har 3 point ned til både Juvenus og Sporting Lissabon. Busquest er meget glad for, at holdet kan hive 3 point hjem, selvom de ikke spiller deres bedste spil. Især Barcas defensiv får ros af midtbanemanden.

- Jeg er lykkelig over, at vi kan få alle 3 point, selvom vi ikke spillede vores bedste kamp til dato. Vi fik endnu et clean sheet. Vores defensiv har virkelig gjort det godt her i starten af sæsonen, hvor vi har lukket få mål ind. I dag havde vi også en dygtig målmand, som holdte Sporting fra at komme tilbage i opgøret. Nu fører vi gruppen alene med 3 point ned til Juventus og Sporting. Nu skal vi møde Olympiakos to gange, hvilket er to gode muligheder for at udbygge vores forspring endnu mere.

- Jeg håber virkelig, at vi kan fortsætte den gode stime. Der er utrolig god steming på holdet i øjeblikket. Vi ved allesammen godt, at vi er et godt hold med mange dygtige spillere, men vi er nødt til at arbejde hårdt hver eneste kamp for at holde stimen kørende. Vi forsøger at blive bedre hver eneste dag samt lære af vore fejl. Jeg er sikker på, at det er vejen frem mod endnu flere sejre, lød det fra Sergio Busquest.

Den spanske landsholdspiller har været en fast foretrukket mand af træner Valverde i startopstillingen. Busquets har således spillet hver eneste kamp denne sæson, dog både som indskifter og udskifter i nogle af kampene. Han er en vigtig brik inde på midtbanen med hans enorme løbearbejde samt igangsættelse af spillet med hans fremragende afleveringer, der altid sidder lige i skabet.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Det var en meget vigtig sejr for os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder