Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta taler ud om kontrakten og holdet

Nyheder - 28. september 2017




Andrés Iniesta har længe været anset som en klublegende, og selv i de svære kampe viser han sig fra sin gode side. Den ro, han giver på banen, og de afgørende driblinger og afleveringer, den spanske magiker kan præstere på banen, er mere end ord kan beskrive.

Det er derfor ikke mange fans, der er glade for, de rygter, der har floreret omkring spillerens kontrakt, som udløber til sommer. Klubbens præsident, Josep Bartomeu, har tidligere sagt, at kontrakten har været underskrevet, hvilket Iniestas lejr benægtede. Spillerens tilstedeværelse i klubben er skrøbelig, eftersom ingen ved, om han har tænkt sig at blive i klubben eller ej. Det samme gælder Messi, hvis kontrakt også udløber til sommer. De to ting var blandt andet, hvad der skubbede Agusti Beneditos mistillidsvotum i gang; en kampagne, der desværre ikke fik nok stemmer til at kunne gå videre.

Nu har Andrés Iniesta dog talt ud, og noget tyder på, at kontrakten snart underskrives, hvis ikke den allerede er dét.

- Jeg tror, at de gode nyheder kommer snart, sagde Iniesta kort og præcist, til pressen efter sejren over portugisiske Sporting.

Her benyttede han også muligheden for at rose holdet, og han føler at holdet og Valverde samarbejder godt:

- Jeg synes, at vi prøver at gøre alt det, Valverde beder os om. Vi prøver at forstå hans måde at arbejde på, fortæller han, og tilføjer:

- Det vigtige er at arbejde godt og få selvtillid. Fra det punkt af, vil holdet vokse.

Iniesta kom til klubben som 12-årig, fik debut i Barcelona i 2002/2003-sæsonen i en 3-0-sejr mod RC Recreativo, som 18-årig, og fik sin internationale debut for det spanske landshold i 2006, og scorede i 2010 det velkendte sejrsmål mod Holland i finalen. Resten er historie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta taler ud om kontrakten og holdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder