Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Wenger: Barca kan gøre det svært for alle i PL

Nyheder - 2. oktober 2017




Muligheden for at Barcelona en dag ender i Premier League eksisterer fortsat selvom sandsynligheden er meget lille. Catalonien arbejder en hård kamp i håbet om at blive et selvstændigt land og det kan få Barcelona ud af både de catalanske og spanske grænser når der skal spilles bold.

Arsenal-træner Arsene Wenger mener dog at skotterne skal være velkommen først.

- Jeg vil da forsøge at lære catalansk. Hvis Barcelona knytter sig til Premier League, så vil det blive endnu sværere for alle hold, fortæller han ifølge Daily Record.

- Jeg tror dog ikke at det når så langt. Det er en interessant og spændende situation at følge med i fordi at det får en stor indflydelse på den sportslige del, da Barcelona er en stor politisk klub.

- Men vi har nok klubber med her; 20 stks. Hvis vi skal op på 24, så skal vi velkomme de skotske klubber før vi kigger på de spanske, fortæller han videre.

Hvis det skulle gå så langt, at Catalonien bliver et selvstændigt land og Barcelona skal finde sig en ny liga, så ligner den franske liga en større mulighed end Premier League. Under alle omstændigheder er det blot fjerne muligheder - men det bliver i den grad arbejdet hårdt på at Catalonien kan gå hen og blive et selvstændigt land. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wenger: Barca kan gøre det svært for alle i PL

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder