Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tite: Barca er et kæmpe skridt op for Paulinho

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 4. oktober 2017




FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue brasilianske Paulinho i kinesiske Guangzhou Evergrande. Den 29-årige midtbanespiller har gjort det fremragende i hans første kampe for den catalanske storklub, hvor han blandt andet scorede det afgørende mål til 2-1, da Barca i sidste måned var på besøg hos Getafe.



Netop nu befinder han sig i Brasilien, hvor han sammen med det brasilianske landshold gør sig klar til de sidste to altafgørende gruppespilskampe mod Bolivia og Chile i VM-kvalifikationen. I dag fik han et par rosende kommentarer fra den brasilianske landstræner, som mener, at Paulinhos skifte til Barca vil udvikle ham endnu mere.

- Jeg er sikker på, at Paulinho kommer til at udvikle sig enormt som fodboldspiller i Barcelona. Han passer perfekt ind i deres system. Det har han allerede bevidst i de første par kampe, som han har spillet. Han er en meget løbestærk boks til boks spiller, der er enormt god til at ramme sine medspillere med bolden. Ham bliver de glade for i Barcelona. Det er jeg helt sikker på.

- Jeg vil gerne bekræfte, at jeg gav ingen råd til Paulinho i transfervinduet. Jeg fortalte ham ikke, at han skulle skifte Guangzhou Evergrande ud med FC Barcelona. Jeg blander mig ikke i den slags. Jeg synes dog, at Paulinho traf en virkelig god beslutning, sagde Tite ved brasiliens træningsanlæg i Rio de Janeiro.

Paulinho skal som sagt i aktion for Brasilien imorgen, hvor de skal møde Bolivia og Chile i deres sidste to gruppespilskampe i VM-kvalifikationen. Det brasilianske mandskab er dog sikret en plads ved VM i Rusland næste sommer, da de med to kampe tilbage fører gruppen suverænt med 10 point ned til Uruguay på 2. pladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tite: Barca er et kæmpe skridt op for Paulinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder