Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ter Stegen og Tyskland slog Nordirland

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 5. oktober 2017




Torsdag aften var FC Barcelona-målmand Marc Andre Ter Stegen i aktion for hjemlandet Tyskland, der var på besøg hos Nordirland. Tyskland havde på forhånd sikret sig en billet til næste sommers VM ved at stikke af fra de andre hold i puljen med sejre i alle de foregående runder. Nordirland havde sat sig solidt som toer i puljen med 7 point ned til tredjepladsen, så der var lagt op til en spændende kamp.



Tyskland trak sig dog sejrrigt fra opgøret, hvor de vandt komfortabelt med 3-1 på mål af Rudy, Wagner og Kimmich. Det lykkedes dog ikke for Marc Andre Ter Stegen at holde buret rent, for i det 93' minut steg nordirske Magennis til vejrs på et hjørnespark og headede bolden ind forbi en chanceløs Ter Stegen i Tyskland-buret.

25-årige Marc Andre Ter Stegen står normalt i skyggen af Manuel Neuer på det tyske landshold, men Bayern München-keeperen er langtidsskadet. Derfor har FC Barcelona-keeperen vogtet buret for tyskerne de sidste mange landskampe. Det er altså gået fint for tyskerne, der som sagt er klar til VM i Rusland næste sommer i overbevisende stil. Der venter dog en sidste opgave i gruppespillet for tyskerne, når de får besøg af Aserbajdsjan på søndag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen og Tyskland slog Nordirland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder