Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messis position: Peps lille hemmelighed

Nyheder - 6. oktober 2017




Pep Guardiola er for mange historiens bedste træner i Barcelona. Han valgte i 2013 at skrive under med Bayern München og i løbet af det første år blev han fulgt tæt af sin ven Martí Perarnau, som også er journalist. Perarnau fulgte Pep Guardiola i alle øjeblikke i løbet af året og fik insider-viden i forhold til tricks og metoder - og historier, som ikke er kommet ud før nu i Pep Guardiola: The Inside Story of Pep Guardiola's First Season at Bayern Münich.



Historien fra bogen fortæller
- Klokken 10.30 er der et lille bank på døren til Peps kontor og ind kommer den 21-årige Messi. Træneren viser ham en video og pauser undervejs for at vise et stort tomrum på banen. Han vil have Messi til at eje det tomrum. Fra nu hedder det 'Messi zonen' (falsk ni'er-position).

Peps ord til Messi
- I morgen i Madrid vil jeg have dig til at starte ude på din wing som normalt, men lige så snart, at jeg giver dig signalet, vil jeg have dig til at bevæge dig væk fra midtbanespillerne og ind i det tomrum, som jeg lige har vist dig. Samme øjeblik, som Xavi og Iniesta spiller mellem linjerne og giver dig bolden, så vil jeg have dig til at storme mod Casillas' mål.

Hemmeligheden
- Det var en hemmelighed mellem de to. Ingen kendte til planen før Pep forklarede det til Tito Vilanova dagen efter på hotellet. Minutter før kick off tog Pep Guardiola fat i Xavi og Iniesta og forklarede dem planen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messis position: Peps lille hemmelighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder