Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta om sin sværeste tid i klubben

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 10. oktober 2017


Iniesta om sin sværeste tid i klubben

Andrés Iniesta har netop forlænget sin kontrakt med Barcelona og kan derfor blive i klubben så længe han ønsker det. Han har fået en livstidskontrakt og kan derfor vurdere om han har lyst til at fortsætte efter hver sæson. I forbindelse med forlængelsen mødte han Barca TV.

I interviewet kom han blandt andet ind på sin sværeste tid i klubben og den bedste tid. Ikke overraskende nævner han Tito Vilanova - som mange af spillerne har gjort.

- Der er mange gode øjeblikke i min karriere efter så mange år med fodbold. Men den sværeste tid var uden tvivl Tito Vilanova (da han gik bort). Det var det sværeste øjeblik - ikke som fodboldspiller, men som menneske. Det var langt større end sporten i sig selv.

- Blandt de bedste øjeblikke kan jeg sige den første Champions League titel, den første gang jeg vandt La Liga, målet på Stamford Bridge hvilket var det mest magiske øjeblik. Men det, som jeg altid tænker på, er min debut på førsteholdet, fortæller Iniesta.

- Det var min drøm, at få debut på førsteholdet. Og da jeg fik min debut, begyndte en ny drøm; at være en succes i klubben.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder