Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Et point mod Atlético er godkendt

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. oktober 2017




Lørdag aften fik FC Barcelona et point med hjem til Catalonien, da man spillede 1-1 på udebane mod Atlético Madrid. Madrilenerne kom fortjent foran 1-0 i første halvleg, men FC Barcelona fik vendt kampen i anden halvleg, hvor de dominerede og fik udlignet med bare otte minutter igen.

FC Barcelona-mandskabet gik dog alligevel fra banen med en skuffende fornemmelse. Efter udligningen havde man kæmpe store chancer, som man skulle have scoret på og taget alle tre point med hjem fra Madrid.

Efter kampen evaluerede FC Barcelona-træner Ernesto Valverde på opgøret. Han var ligesom sine spillere ærgelig over, at man ikke formåede at få omsat de gigantiske chancer til sidst til mål, men et point på udebane mod Atlético Madrid er stadig godkendt.

- Vi vidste godt inden kampen, at det ville blive en svær kamp. Atlético Madrid er utroligt svære at spille i mod. Specielt når de kommer foran, som de gjorde i dag. Så stiller de sig langt tilbage på banen. Det var svært at åbne op for deres defensiv, men det lykkedes heldigvis til sidst.

- Det glæder mig, at mine spillere kom så flot tilbage i anden halvleg, efter vi gav dem for meget tid med bolden i første halvleg, hvor vi kom bagud. Jeg er en smule bitter over, at vi ikke tog sejren til sidst. Vi ville gerne have vundet på den svære udebane her mod vores titel-konkurrenter, men et point her på Wanda Metropolitano er godkendt, sagde Ernesto Valverde til pressen efter kampen.

Næste opgave for Ernesto Valverdes tropper er onsdag aften i Champions League-gruppespillet, når gruppens bundprop fra Olympiakos gæster Camp Nou. Her skal FC Barcelona-mandskabet forsøge at holde sejrsstimen på hjemmebanen kørende ved at sende grækerne hjem med et nederlag. Der er kickoff kl. 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Et point mod Atlético er godkendt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder