Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Suárez-situation bekymrer mig ikke

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 20. oktober 2017




Cheftræner Ernesto Valverde er overbevist om at Suárez fortsat skal stå på spidsen for Barcelona og påtage sig ansvaret for at sende bolden ind i nettet på trods af at Suárez kun har formået at score tre mål i ti kampe.

Valverde begrunder Suárez situation ved at lægge vægt på uruguayanerens uheldige start på ligaen med en knæskade, hvor han gik glip af nogle kampe. Det var endda forslået, at Suárez skulle igennem en operation i november måned for at fjerne en cyste i sit knæ, men Valverde er ikke bekymret.

- Det er sandt at Suárez den anden dag havde et lille problem mod Olympiakos, men jeg mener ikke det er noget seriøst. Han var i stand til at færdiggøre kampen. I Luis’ situation er han en spiller som har et godt forhold til det at score mål. Han gjorde det godt mod Atlético med et mål. Og han havde chancer mod Olympiakos. Vi ved han vil have to, tre, fire chancer i en kamp. Han er der for at genere modstanderne, beretter Ernesto Valverde overfor pressen tidligere i dag og fortsætter:

- Er han skadet? Det tænker vi ikke er et stort problem, og skaden han havde før er ovre nu. Folk spørger altid ind til ham… fordi han brænder chancer. Men det bekymrer mig ikke. Det ville være værre hvis ikke han fik chancer heller. Han vil så småt snart igen score og spille som vi kender ham, afslutter han.

Luis Suárez og resten af holdet skal lørdag aften spille mod et svagt Málaga-hold der ligger på sidstepladsen i ligaen, hvilket er en fin mulighed for Suárez til at få gang i målstøvlerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Suárez-situation bekymrer mig ikke

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder