Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Ikke slemt med Albas skade

Nyheder - 21. oktober 2017




Jordi Alba blev skadet til træningen dagen før kampen mod Olympiakos i midtugen og måtte derfor melde afbud til opgøret mod grækerne. Ernesto Valverde bekræftede i går på sit pressemøde op til aftenens kamp mod Málaga, at der ikke er tale om en slem skade.

- Han pådrog sig en mindre skade den anden dag. Der er ikke tale om en alvorlig skade, men vi har ingen grund til at risikere noget. Han trænede ikke i går (torsdag, red.). Vi er meget rolige omkring situationen.

Tager man et kig på kampprogrammet, så forventes Jordi Alba først at spille igen om en uges tid. I aften gælder det kampen mod Málaga hvor han som bekendt ikke er udtaget. Dernæst går Barcelona ind i Copa del Rey, hvor de på udebane møder Real Murcia. Her ventes det, at Valverde sparer en masse spillere. Muligvis kan Alba se frem til et par minutter, hvis man i løbet af de kommende dage vurderer ham klar til det.

Efter Copa del Rey-kampen mod Murcia skal Barcelona til Baskerlandet for at spille mod Athletic Bilbao i en af sæsonens absolut sværeste kampe. Den kamp afvikles den 28. oktober klokken 20.45 og det er målet, at Alba skal stå helt klar til den kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Ikke slemt med Albas skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder