Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bartomeu: Flere penge end ventet for Camp Nous navn

Nyheder - 21. oktober 2017




Præsident Josep Maria Bartomeu har i dag bekræftet, at man er kommet godt i gang med at forhandlinger omkring salget af navnerettighederne til Camp Nou. Faktisk kommer det til at give flere penge end ventet, bekræftede han i dag.

- Forhandlingerne om at finde et selskab til Camp Nous navnerettigheder går godt. Det vil give en større indtægt end forventet, bekræftede Bartomeu i dag på et ekstraordinært pressemøde, hvor han også kom forbi flere emner:



- La Masia har været og skal forblive klubbens fokusområde i forhold til at fastholde klubbens stil.

- På meget kort tid har Ernesto Valverde vundet folks kærlighed og respekt her i klubben. Vi har enorm tillid til ham og han har meget hurtigt sat sit præg på holdet.

- Jeg vil have medlemmerne af klubben til at vide, at vores intention er at fortsætte i La Liga. Vores deltagelse i dag er totalt garanteret.

- Vi kræver respekt for Barcelona. Vi lader os ikke manipulere af politiske årsager; hvad end de kan være. Ingen kan tage kontrol over vores logo og flag.

Der har været tale om, at et selvstændigt Catalonien kan sende Barcelona videre til en anden liga, men præsidenten slår altså fast, at intentionen er at blive i La Liga. Desuden påpeger han også vigtigheden af La Masia, som bestemt ikke har levet op til det vanlige niveau gennem de seneste år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Flere penge end ventet for Camp Nous navn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder