Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Barca har modtaget to bud på Andre Gomes

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 27. oktober 2017




FC Barcelonas portugisiske midtbanespiller Andre Gomes kom til klubben forrige sommer fra liga-rivalerne Valencia. Siden da har det været svært for den 24-årige portugiser at spille sig ind som fast mand på FC Barcelona-mandskabet. 34 kampe er det blevet til for Andre Gomes. Dog har det ofte været korte indhop som indskifter for midtbanespilleren. Derfor har Andre Gomes været rygtet væk længe. Dog er FC Barcelona ikke meget for at sælge ham, da han er en fin indskifter.

Den spanske avis SPORT skriver i dag, at FC Barcelona har modtaget to bud på Andre Gomes. Italienske Juventus skulle efter sigende være interesseret i at leje midtbanemanden. Samtidig vil italienerne have en købsmulighed med i aftalen, som de kan benytte sig af, hvis Andre Gomes gør det godt i hans mulige ophold hos Torino-klubben.

SPORT skriver samtidigt, at der også skulle være interesse i Andre Gomes fra en Premier League-klub, som også skulle være interesseret i at leje portugiseren, når transfervinduet åbner i januar måned. Det vides dog endnu ikke hvilken klub der er tale om, men der er ingen tvivl om, at flere klubber holder øje med FC Barcelonas portugisiske midtbanespiller.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca har modtaget to bud på Andre Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder