Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Monchi: Barca gik også efter Riyad Mahrez

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. november 2017


Monchi: Barca gik også efter Riyad Mahrez

I sommers begyndte historierne om Riyad Mahrez til Barcelona at fylde forsiderne, men det hele blev hurtigt skudt til jorden, da Leicester ikke var interesseret i at sælge. Det lignede ellers et klart skifte væk fra Leicester, men Mahrez er fortsat at finde i klubben.

Det er AS Romas sportsdirektør, Monchi, som afslører hvad der skete. Til La Gazzetta dello Sport fortæller han følgende:

- Vi havde en plan om, at hente en angriber ind, som kunne erstatte Mohamed Salah. Her kiggede vi på Mahrez. Grunden til, at vi ikke fik hentet ham var, at Leicester ikke ville sælge. Det er ikke en undskyldning, for de sagde også nej til Barcelona, fortæller Monchi.

Mahrez lignede i en kort periode en ny mand i Barcelona-trøjen, men Leicester afviste at sælge ham i og istedet kiggede Barcelona videre og endte med at købe Ousmane Dembélé i Dortmund for et rekordbeløb.

Mahrez havde stor andel i Leicesters successæson, hvor de vandt Premier League-titlen. I alt har han spillet 150 kampe for Leicester og scoret 38 mål. Han blev i 2014 hentet i Le Havre.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder