Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Det gjorde ondt at se Neymar skifte

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. november 2017


Suárez: Det gjorde ondt at se Neymar skifte

Luis Suárez formede sammen med Neymar og Lionel Messi en dødbringende trio i Barcelona, men i sommers valgte Neymar at skifte til Paris Saint-Germain og det gjorde ondt, indrømmer Luis Suárez i et nyt interview med SPORT.

- Vi savner Ney på banen, men endnu mere uden for banen. Han bringer smil og glæde hele tiden.

- Jeg forsøgte at overbevise ham om, at han skulle blive fordi dette er det bedste sted for ham, men det var en beslutning som han selv skulle tage. Jeg tror ikke på, at han fortryder sit skifte. Han er moden nok til selv at vide, hvis han fortryder noget og så ville han selv sige det. Der er ingen grund til at andre skal nævne det.

- Vi (Messi, Suárez) ønskede ikke at han skulle skifte, men på intet tidspunkt sagde vi, at han ikke ville blive glad andre steder. Vi sagde, at vi ikke ønskede at han skulle skifte, men at han var fri til at gøre hvad han ville. På grund af vores stærke venskab, gjorde det ondt at se ham skifte.

Neymar har taget sit flotte spil med fra Barcelona til Paris SG, hvor han pt. står noteret for 11 mål i 12 kampe. I Barcelona blev det til 105 mål i 186 kampe.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder