Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho leder efter hus i Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. november 2017


Coutinho leder efter hus i Barcelona

Mere og mere tyder på, at der ligger en aftale klar mellem Philippe Coutinho og FC Barcelona. Nye historier fra det engelske og spanske beretter, at brasilianeren har sendt repræsentanter afsted til Barcelona for at finde en bolig han kan bo i, når han skifter til klubben.

Barcelona bød op til flere gange på Coutinho i sommers, men Liverpool gjorde det klart, at de ikke ville sælge for under 200 millioner euro. Det gad Barcelona ikke, og derfor glippede købet af brasilianeren for catalanerne. Men alt tyder dog på, at Barcelona ikke er færdige med at forsøge at hente kreatøren.

Ifølge Diario Gol og BBC Sport har Coutinho nemlig sendt folk til Barcelona for at finde et hus i området, hvor Luis Suárez og Lionel Messi også bor. Det er et klart signal om, at Coutinho er fast besluttet på at forlade Liverpool enten til januar eller i sommeren 2018.

14 mål og ni assists blev det til for Coutinho i 36 kampe i sidste sæson og Barcelona er overbevist om, at han kan tage det næste skridt i sin udvikling ved at spille for klubben. Coutinho selv har aldrig lagt skjul på, at han gerne vil skifte til FC Barcelona, men 'nogle gange går tingene ikke som man ønsker det', fortalte han få dage efter at det seneste transfervindue lukkede.

Hurtige facts om Coutinho-sagen
- Coutinho har været rygtet til Barcelona siden starten af året
- Barcelona har fået tre bud afvist af Liverpool i sommers
- Diario Gol erfarer, at der ligger en forhåndsaftale klar frem mod næste transfervindue
- Liverpool har ifølge Mundo Deportivo lovet Coutinho, at de vil acceptere bud fra Barcelona

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder