Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca holder øje med Lyons Nabil Fekir

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 11. november 2017




Der er ikke længe til, at vinterens transfervindue i fodboldverdenen åbner op. Derfor florerer mange forskellige historier om forskellige spillere i medierne disse dage. Mange navne er blevet sat i forbindelse med FC Barcelona. Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at historien om en mulig tilgang af Philippe Coutinho fylder meget, men han er skam ikke den eneste, som sættes i forbindelse med et skifte til den catalanske storklub.

Den spanske avis Marca skriver således i dag, at Lyons franske midtbanespiller Nabil Fekir har været i FC Barcelonas søgelys i flere måneder. FC Barcelona skulle angiveligt have holdt øje med den 24-årige franskmand gennem længere tid. FC Barcelonas sportsdirektør skulle, ifølge Marca, have rejst rundt for at se ham an i flere af Lyons kampe. Blandt andet i Europa League-opgøret mod Everton.

Marca skriver også, at Nabil Fekir dog først for alvor bliver interessant for FC Barcelona, hvis Philippe Coutinho-handlen igen går i vasken. FC Barcelona skal dog op med et større beløb for Nabil Fekir, der er født og opvokset i Lyon. Han blev i 14/15 sæsonen kåret til Årets Talent i Ligue 1. Der er ingen tvivl om, at han er en utrolig dygtig spiller, der for alvor er ved at slå til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca holder øje med Lyons Nabil Fekir

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder